انوع آسانسور: آسانسور که با نام های دیگری چون بالابر یا آسان بر نیز نامیده می شود به وسیله ای گفته میشود که با حرکت عمودی بین طبقات افراد و اجسام را جا به جا میکند. این بالابر ها دارای اتاقکی هستند که تمامی تجهیزات تزئینات کابین آسانسور و طراحی را درون خود جای داده است و به جهت افزایش ایمنی مسافران دارای یک درب آسانسور اتوماتیک می باشد. قدمت آسانسور بسیار کهن بوده به طوری که به سال های قبل از میلاد بر میگردد که با قرقره و ریسمان متصل به یک کابین جا به جایی صورت میگرفت.
اما قدمت آسانسور در ایران را در صورتی که بخواهیم آسانسور ناصرالدین شاه را که در ساختمان در کاخ گلستان ساخته شده بود نادیده بگیریم بنا بر مدارک موجود به زمان احمد شاه قاجار بر میگردد که در پالایشگاه نفت آبادان ساخته شده بود. اما آسانسور به شکل فعلی قدمتی 80 ساله دارد که مربوط به زمان پهلوی اول است که در حوالی میدان امام خمینی فعلی و سپه آن دوران برای باشگاه افسران سپاه ارتش و کتاب خانه ملی راه اندازی شده بود سپس و بعد ها توسط پهلوی دوم گسترش یافت.
اما امروزه با گسترش ساخت و سازها، بالابر یا آسانسور عضو جدا نشدنی هر ساختمانی شده است و با رقابت بین شرکت های سازنده انواع آسانسور سبب شده است که شاهد آسانسورهایی در طرح ها و مدل های گوناگون با طراحی داخلی آسانسور بی نظیر باشیم.
اما باید به این نکته توجه داشت که در صورت بهره مندی از یک آسانسور مطابق با نیاز خود و با کیفیت باید از یک شرکت معتبر و متعهد مشاوره گرفت. شرکت های بیساری هستند که انواع آسانسور را در طرح ها و مدل های گوناگون طراحی و تولید می کنند اما همه ی آن ها از درصد استاندارد بالایی برخوردار نیستند.
از بهترین و قابل اعتماد ترین شرکت های طراحی انواع آسانسور می توان به شرکت دکور استیل اشاره کرد که دارای سابقه ی درخشان در ساخت، طراحی و تزئین انواع آسانسور دارد. این شرکت با دارای بودن تیمی از متخصان با تجربه و مجرب منجر به تولید بهترین و با کیفیت ترین متریال های مناسب برای انواع آسانسور ها شده است .
شرکت دکور استیل سالیان طولانی است که در تمام زمینه های مربوط به انواع آسانسور از جمله تزئینات کابین آسانسور، سقف آسانسور و… فعالیت داشته و توانست است با ارائه خدمات با کیفیت رضایت تمامی مشتریان خود را به خود جلب نماید.
شما برای خرید انواع آسانسور باید همه ی جوانب را سنجیده و از شرکتی خرید کنید که علاوه بر آن که به ظاهر بالابر اهمیت میدهد، به ایمنی آن نیز توجه داشته باشد.
مشاورین شرکت دکوراستیل جواب گوی همه ی سوال هایی که ممکن است بدان بیاندیشید می باشند و بنا به تجربه ای که دارند از سوالاتی که ممکن است به ذهن شما خطور کند با خبرند. شرکت دکوراستیل از ساخت و راه اندازی تا نگهداری و سرویس آسانسور با تیمی مجرب و خبره که دارای مهارت بالایی در این زمینه میباشند در کنار شما است.
شرکت دکور استیل امکان خرید انواع آسانسور مطابق با نیاز شما را به صورت آنلاین و حضوری فراهم کرده است تا مشتریان خود در هر کجای سرزمین بتوانند از با کیفیت ترین آسانسور ها بهره مند شده و خرید خود را بدون صرف هزینه ی زیاد مسافت انجام دهند.
قیمت انواع آسانسور با توجه به نوع و اندازه ی آن متفاوت می باشد و شما می توانید با تماس با شماره های شرکت و ارتباط با کارشناسان از تعرفه های دقیق انواع آسانسور اطلاع یابید. لازم به ذکر است که بدانید قیمت انواع آسانسور اعلام شده در شرکت دکور استیل بسیار مقرون به صرفه و پایین می باشد و شما بدون صرف هزینه ی زیادی از بهترین آسانسور با متریال های مرغوب بهره مند می شوید.
یک موتور الکتریکی که معمولاً در بالای چاه آسانسور یا پایین، در موتور خانه قرار میگیرد، نیروی محرکه آسانسور کششی است. اساس کار آسانسور کششی بر مبنای اصطکاک بین سیم بکسل ها و فلکه کشش موتور است.
با پیشرفت تکنولوژی و بهینه سازی سیستم های هیدرولیک، آسانسور های هیدرولیکی به طرز چشم گیری مورد استقبال مردم قرار گرفته است. به نحوی که آسانسورهای مورد استفاده در اروپا، 70 درصد از آپارتمان های زیر 5 طبقه شان را با سیستم هیدرولیک میسازند.
از مزایای این نوع آسانسورها میتوان به؛
از محدودیت ها در استفاده از این نوع آسانسور میتوان به نکات زیر اشاره نمود:
به مدلی از آسانسور که نحوه کارکرد آن با استفاده از زنجیر و با نیروی برق میباشد آسانسور وینچی گویند. برای کشش، جا به جایی و حرکت کابین آسانسور وینچی از زنجیر یا طناب فولادی استفاده میشود که به صورت معلق و با نیروی رانش به حرکت در می آید. از ویژگی های منحصر به فرد این مدل آسانسور این است وزنه و قاب ندارد.
از آسانسور وینچی معمولاً در فروشگاه های بزرگ و ساختمان های مرتفع استفاده میشود.
مدت زمان ایستادن در آسانسور وینچی به سیستم ترمز بستگی دارد. سیستم ترمزی که در این نوع از آسانسور قرار دارد به صورت لنت است و وظیفه آن این است که موتور را از حرکت باز دارد. برق این مدل آسانسور معمولاً تک فاز و سه فاز است. در آسانسور وینچی با استفاده از گیربکس، گشتاور تولید شده از موتور را میتوان تقویت کرد تا کابین راحت تر جا به جا شود.
نحوه عمل کرد این نوع آسانسور متفاوت از آسانسورهای دیگر است. در آسانسور مغناطیسی دیگر نیازی به وزنه تعادل، موتور خانه، کابل فولادی و … نیست.
در آسانسور مغناطیسی؛ ریل ها و تجهیزات وابسته به آن استاتور، کابین و سیم پیچ های روی آن نقش روتور را دارد. با اتصال جریان برق به استاتور، میدان مغناطیسی ایجاد شده و به روتور که در اینجا روتور ما کابین است القا میگردد. در نقاطی میدان مغناطیسی ایجاد شده قطع میشود که با القای جریان برق بوسیله سیم پیچ های استاتور، سیم پیچ های روی روتور باردار شده و کابین به حرکت در می آید.
از معایب آسانسور مغناطیسی می توان به قیمت بالای آن اشاره کرد که ممکن است پرداخت هزینه ی آن در توان همه ی افراد نباشد.
با توسعه ای صنعت ساختمان سازی و پیشرفت ساخت و ساز، نیاز سازندگان ساختمان برای حمل و نقل افراد یا بار های مورد نیاز بین طبقات، به آسانسور به چشم می آید. از این رو سازندگان آسانسور نیز برای راضی نگه داشتن سازندگان ساختمان هرچه بیشتر تلاش کرده و آسانسور های مورد نیاز آنها را تامین کرده و رفع اشکال میکنند.
یکی از پر کاربرد ترین انواع آسانسور های برای صنایع کارگاهی و تولید آسانسور ها کارگاهی می باشد که با توجه به سیستم پیشرفته ای که دارد می تواند عمده نیاز مصرف کنندگان را رفع نماید.
از اجزای تشکیل دهنده آسانسور که در همه انواع آسانسور مشترک است میتوان به: کابین آسانسور، درب آسانسور و تابلو فرمان اشاره نمود.
به محفظه ای که افراد یا بار در آن قرار میگیرند و بین طبقات جا به جا میشوند کابین آسانسور میگویند.
انواع کابین آسانسور بر مبنای نوع کاربردی آن:
درب های آسانسور به 2 دسته دسته بندی میشوند که شامل درب های کابین و درب های طبقه می باشد. این دو دسته خود نیز به سه نوع دسته بندی میشوند:
یکی از مهمترین اجزا در تمام انواع آسانسور که وظیفه اعلام وضعیت های مختلف و کنترل حرکت کابین آسانسور را دارد که شامل مدار های فرمان و ریز پردازنده و قطعات الکترونیکی میباشد تابلو فرمان آن است و معمولاً در موتورخانه نصب میگردد.